Några val

Några val

torsdag 10 mars 2016

Spanien, omkring Mazarron


Färden gick vidare inåt landet till Lorca. Det var en utflykt för det fanns en affär med husbilsgrejer. Den var inte stor men vi hittade ett stort köpcenter där vi spenderade några timmar. Vacker väg ner mot Mazarron. Staxt innan staden åkte vi in på ett ställe som vi fått tips om. Det var några fler Svenskar där som vi träffade vid boulen. Tja, detta var nog det sämsta vi stått på hittills. Stenig strand, ingen fin miljö men många husbilar som verkat stått länge. Stannade två nätter sen åkte vi vidare.

Vi tog vägen förbi Bolnuevo och tittade på dessa fantastiska naturfenomen.

La Azohia var vårt mål och där tänker vi stanna ett par dagar.







2 kommentarer:

  1. Hej på er! Ser härligt ut. Vi har också haft det härligt här hemma, strålande och värmande sol, dagsmeja och fågelkvitter:-) Är ni på väg norr ut så sakteliga? Det finns de som börjat putsa på båten redan och andra som skrapar gammal lack för att sedan lacka om. Det närmar sig sjösättning med stormsteg :-) Kör försiktigt. Lenita o Roger

    SvaraRadera
  2. Vi drar oss väldigt sakta norrut. Vi tänker att vara i Valencia till påsk. Gillar ju inte att frysa. Stefan är nog mer än jag i tankar på båt. Hemma senast mitten av april.

    SvaraRadera